En helt unik opgave for Estate

Vores samarbejde med Estate Gråsten har budt på en anderledes opgave, som hverken omhandlede design af hjemmeside eller webshop. For Estate Gråsten har vi lavet forskellige billeder, som de har brugt til deres sociale medier. Primært er billederne blevet brugt til deres Facebook. Vi har lavet forskellige billeder til dem, alt efter hvilket hus de har haft. Billederne er delt op i forskellige kategorier: Nyhed, solgt, ny pris, anbefaling og bedømmelse.

Grunden til at Estate vil have os til at lave content for dem, er at vi har styr på design og hvordan man holder den identitet som Estate har. Det er selvfølgelig en løbende samtale imellem kunden og os, så de ikke får et produkt som de ikke selv kan identificere sig med.

Jonas Faaborg
Ejendommægler, Etate Gråsten
Læs mere
Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med WebbyDay de sidste par måndeder. De giver hurtig respons når man skriver til dem og altid klar til at hjælpe en. De har styr på deres erhverv og hvad der er nyt og moderne.

I den tid vi har arbejdet med Estate Gråsten har vi arbejdet tæt sammen, der har været mange korrespondancer frem og tilbage for at få det bedste produkt, som begge parter er glade for.  Hos Webbyday er det essentielt at have en løbende dialog, så vores kunder hele tiden er med inde over processen. 

Her hos Webbyday er vi taknemlige for at Estate Gråsten har valgte at arbejde sammen med os selvom vi er et nyopstartet firma.

WebbyDay Today All day Everyday