JAN MINARIK

En ung marketing ekspert med et flair for dope digitalt design - samt passion for at komme frem i marketing verden

Aktiv 3
Billede af jan der arbejder

Kunden - Jan Minarik

Domæne: www.Minarikjan.com

Kontakt:  Jan Minarik

CMS:        WordPress

Branche:  Design/marketing

Domæne:

Kontakt:

www.minarikjan.com

Jan Minarik

CMS:

Branche:

WordPress

Design/marketing

OPGAVEN

Jan Minarik er en ung marketing expert, der havde behov for en hjemmeside til at vise hans arbejde, og hvorfor han differentierer sig fra andre. Vi valgte at gribe opgaven an som et portfolio. 

Designet er lavet minimalistisk og med fokus på Jan og hans fede arbejde. Derfor er der ikke mange sider, men en lang frontpage, der viser hans evner. Desuden er der lagt meget vægt på at skabe flotte sider, der viser hans Cases.

WIREFRAMES

TEAM WORK
MAKES
THE DREAM WORK

Hos WebbyDay går vi altid ind for at samarbejdet med kunden skal være konstant, og det har det især været med Jan, som vi ses med flere gange i ugen. Når vi arbejder så tæt bliver produktet mere personligt, og vores ekspertise bliver brugt bedre. 

Jans spidskompetencer er design og marketing, og han har derfor haft en finger med i det meste, som vi har designet til hjemmesiden. Det er også gennem dette tætte samarbejde at der er blevet lavet wireframes, som på sigt blev til Case-siderne.

TEAM WORK
MAKES
THE DREAM WORK

MOBIL DESIGN

TJEK HANS SIDE UD

"André and Casper diligently aligned with all my unusual expectations and managed to create a highly functional website. They took their initiative right from buying the domain and constantly kept me updated with all changes. Even now, they do not hesitate to listen to my minor requests! I can only recommend Webbyday, Everyday"
beskåret billede af jan
Jan Minarik
CEO, Jan minarik,
Marketing services

WebbyDay Today All day Everyday